کتاب غذا در آیینه فرهنگ به چاپ رسید – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما

کتاب غذا در آیینه فرهنگ از تولیدات انتشارات پژوهشگاه میراث فرهنگی و #گردشگری کشور زیر نظر مدیر این پژوهشگاه چاپ و به بازار #کتاب راه یافت
همچنین نان بقسمات، سوغات فراموش شده شهر سمنان از حمیدرضا حسنی، فاطمه قلی پور؛ شیوه تهیه شیره انگور و کف در شهرستان گناباد، محمد مکاری؛ یاریگری زنانه در تهیه خوراک ترخینه در کرمانشاه، مینوسلیمی؛ تور شیراز ارزان حلیم نذری مرحوم حاج ذبیح اله، بهمن رحیمی، امیر صادق کمالی و حمید زارعی؛ بررسی نقش خوراک در فرهنگ روستایی، عشایری و شهری مردم شهرستان دلفان، ناهید رشیدی و ژیلا مشیری؛ خوراک و نمادهای آیینی آن در مراسم بزرگداشت درگذشتگان زرتشتی، مریم پهلوان شریف؛ نقش آیینی، اجتماعی و فرهنگی خوراک های شب چله در همدان بهمن رحیمی و مریم محمد کریمی؛ پخت سمنوی نذری در مشکان، عباس تراب زاده؛ روش های تور هند نوروز ۹۷ نگهداری خوراک در فرهنگ بومی ایران صدیقه فاتح؛ آش های سنتی استان زنجان، محرم عبدالله پور؛ خوراک در فرهنگ مردم عرب ایران قاسم منصور آل کثیر؛ خوراک و نوروز، همیاری زنان در پخت سنتی نان شیرین (یوخه) در شیراز  نازنین نوری نژادی) وجود دارد.

در این کتاب آثاری از مردم شناسان متخصص مناطق مختلف ایران با عنوان های سفره ایرانی؛ وجهی از رویای فرهنگی، سید محمد بهشتی، سفره‌ ایرانی؛ تبلور فرهنگ تور گوانجو نوروز ۹۷ ایرانی، سید احمد محیط طباطبایی، غذا و خوراک های رایج در لارستان با تأکید بر مطالعه انسان شناختی در فرهنگ عامه، مریم عباسی، بررسی مردم شناختی شیوه های نگهداری خوراک در روستای هزاوه، پرویز فیضی چاپ شد.

کتاب غذا در آیینه فرهنگ از تولیدات انتشارات پژوهشگاه میراث فرهنگی و #گردشگری کشور زیر نظر مدیر این پژوهشگاه چاپ و به بازار #کتاب تور کرمان لحظه آخری راه یافت.

یه گزارش دنیای سفر، کتاب غذا در آیینه فرهنگ به کوشش علیرضا حسن زاده و با همکاری مینو سلیمی و مریم پهلوان شریف منتشر شده توسط انتشارات پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری به چاپ رسیده است.

یکی از رمزهای درک فرهنگ که می توان به کمک آن، به گنجینه بزرگی از معانی و مفاهیم دست یافت، غذا و تنوع موجود در آن است. به واقع تور یزد ارزان تاریخ تکامل و تحول فرهنگ با تاریخ تحول و تکامل غذا در هم تنیده است. غذا؛ جهان بینی، باورها، ارزش ها، هنجارها و آموزه های فرهنگی و تمدنی یک جامعه را انعکاس می دهد. در ایران نیز، غذا تاریخی به قدمت فرهنگ و تمدن ایرانی دارد. بخش مهمی از فرهنگ نانوشته در ایران که در سیمای آیین ها و داستان های شفاهی رخ بر می کند، با غذا پیوند خورده است. تنوع قومی و اقلیمی در ایران، چشم اندازی دیگر از تنوع فرهنگی تور اصفهان هوایی را در رخساره های رنگارنگ غذاها و خوراکی ها مجسم می کند. به این ترتیب، تنوع غذا در ایران، امکان ارزشمند دیگری برای تقویت گردشگری فرهنگی است.






اخبار مرتبط

  • زیباترین دانشگاه های کانادا – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • الگاروه؛ ساحلی خیال انگیز در پرتغال – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • معروف‌ترین پل‌های جهان؛ از سی و سه پل تا پلِ کلیسا – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • مشهورترین برج های جهان را بشناسید – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • توسكانی؛ سرزمین رنسانس – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • معروف‌ترین گنبدهای جهان؛ گنبدهای ایران تا آمریکا – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • گران‌ترین شهرهای جهان برای زندگی – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • سفر به نیک‌شهر و روستاهای دیگر سیستان‌ و بلوچستان – خرید بلیط الکترونیکی هواپیما
  • پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *